Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στο Αγρίνιο στις 1 & 2 Φεβρουαρίου το Χωριό της Επιχειρηματικότητας.
Πρόκειται για μια εκδήλωση με δυο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή.
Στην εκθεσιακή θα δοθεί η δυνατότητα σε φορείς και εταιρείες να εκθέσουν και προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και να έρθουν σε.....επαφή με υποψήφιους επενδυτές.
Στην συνεδριακή του μορφή διακεκριμένοι ομιλητές - εισηγητές από όλο το φάσμα δραστηριότητας θα αναλύσουν τις απόψεις τους για όλα τα τρέχοντα θέματα αλλά θα εξετάσουν και τις επιχειρηματικές δυνατότητες όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας.
Η εκδήλωση θα τύχει προβολής σε τοπικά και πανελλαδικά Μ. Μ. Ε.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 09.00 - 21.00
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο 6944 708152 και ηλεκτρονικά στο kinisi@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ